Kontorsstädning

Kontorsstädning

Funderar ni på att ta hjälp med kontorsstädning i Uddevalla? Grattis till ett bra val! Ett rent och fräscht kontor är en förutsättning för en trivsam arbetsmiljö, där de anställda kan arbeta produktivt. Att anlita en professionell städfirma i Uddevalla är således en smart investering som direkt kan öka produktiviteten och lönsamheten på arbetsplatsen.
 

Professionell kontorsstädning av din lokala städfirma i Uddevalla

Unda Städ är en familjeägd städfirma med säte i Uddevalla. Vi hjälper stora som små företag med högkvalitativ kontorsstädning i Uddevalla med omnejd. Vår personalstyrka består av utbildade städare som städar noggrant och effektivt och inte nöjer sig förrän ni är 100 % nöjda. Med oss får ni flexibla städupplägg, där tider och städfrekvens anpassas efter era önskemål och behov. 
 

Trygga villkor

När ni anlitar oss för kontorsstädning i Uddevalla får ni alltid en nöjd kund-garanti, för att ni ska känna er trygga med att ni får vad ni betalar för. Vi har även tecknat en sakförsäkring om olyckan skulle vara framme och något mot förmodan skulle gå sönder.
 

Tveka inte att kontakta oss redan idag om ni är intresserade av att ta hjälp med kontorsstädning i Uddevalla eller närliggande områden!


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss på Unda Städ

Är du intresserad av att anlita vår städfirma i Uddevalla eller närliggande områden? Fyll i formuläret nedan, så tar vi fram en smidig och prisvärd städlösning för just dina behov!