Anlita vår städfirma i Uddevalla för din hemstädning

När du lämnar över din hemstädning till vår städfirma i Uddevalla får du alltid riktigt god service, trygga garantier, men inte minst – ett hem att längta hem till och mer tid över till annat du hellre gör i din vardag!

Att anlita en städfirma för hemstädning är en god investering i dig själv och ditt privatliv. Du slipper oroa dig över tidskrävande städning och kan istället lägga din tid och energi på annat du hellre gör. Tack vare RUT-avdraget är hemstädning en vardagslyx som inte allts behöver bli dyr, då du får dra av hela 50 % av priset för städningen. 

 

När du anlitar vår städfirma i Uddevalla får du alltid:

  • Högkvalitativ städning

Vi är stolta över vår duktiga personalstyrka bestående av utbildade städare som städar noggrant och effektivt med miljövänliga städmedel av bästa kvalitet. Vår personal har lång erfarenhet inom branschen och vet vad som krävs för att du ska få ett skinande rent hem!

  • Mer tid över till annat 

När du anlitar vår städfirma i Uddevalla frigör du tid som du istället kan spendera på att till exempel umgås med nära och kära eller vara ute i naturen. Överlåt städningen till oss och njut av att kunna komma hem till ett fräscht och välstädat hem!

  • Riktigt god service

Vi strävar efter att ge dig bästa tänkbara service och är måna om att ha en god kommunikation med dig som kund. Vår professionella personal arbetar alltid med dina önskemål i fokus, och utför varje enskilt städuppdrag med största engagemang. 

  • Flexibla städlösningar

Vår städfirma i Uddevalla skräddarsyr en städlösning för just dig, som passar din bostad och ditt livspussel. Vi hjälper dig oavsett om du behöver en enstaka städning eller om du vill ha hjälp med hemstädning löpande flera gånger per månad. 

  • Nöjd kund-garanti

Vi vill att du ska känna dig säker på att du får vad du betalar för när du anlitar vår städfirma i Uddevalla. Därför ger vi alltid nöjd kund-garanti på vår städning. I det fall du skulle finna någonting du anser behöver åtgärdas i vår städning kommer vi tillbaka och ordnar detta helt kostnadsfritt.

  • Rätt till RUT-avdrag

När du anlitar vår städfirma i Uddevalla har du som privatperson rätt att göra RUT-avdrag, som innebär att du får göra ett avdrag på hela 50 % när du tar hjälp med din hemstädning.
 
Är du intresserad av att prova på hemstädning utförd av vår städfirma i Uddevalla? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi berättar gladeligen mer om oss och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Kontakta oss på Unda Städ

Är du intresserad av att anlita vår städfirma i Uddevalla eller närliggande områden? Fyll i formuläret nedan, så tar vi fram en smidig och prisvärd städlösning för just dina behov!