5 tips inför flyttstädning i Uddevalla

Att utföra en flyttstädning i Uddevalla är ett omfattande arbete som kräver tålamod, kunskap och erfarenhet för att uppnå ett förstklassigt resultat. Vi kan hjälpa dig med din flyttstädning i Uddevalla. Här delar vi med oss av 5 tips inför din flyttstädning.

Är det dags att flytta så har du en omfattande process framöver dig som omfattar packning, transport och att packa upp i den nya bostaden. Utöver det behöver du också utföra en flyttstädning i Uddevalla så att du lämnar tillbaka bostaden i samma skick som den var i då du flyttade in i den. Du kan kontakta oss på Unda Städ som är en städfirma i Uddevalla för information om din flyttstädning. Då kan du släppa allt kring städningen och istället fokusera på att komma igång i nya bostaden.

 

5 tips inför flyttstädning i Uddevalla

 

  1. Innan flyttstädningen kan påbörjas ska hela bostaden vara helt tom. Det innebär att städfirman inte kan påbörja en flyttstädning i Uddevalla innan alla möbler och allt annat bohag är bortforslat från bostaden.
  2. Alla eventuella skador på väggar och golv bör lagas några dagar innan städningen. Enklast är att spackla igen håligheter efter tavlor och andra saker som suttit monterade på väggarna. Skrapa även bort klistermärken på dörrar och vitvaror.
  3. Du behöver tömma kyl, frys och ugn. Dra sedan fram dessa från väggen så att städarna kan komma åt runt om för att städa. Glöm inte att dra ut elkontakterna för vitvarorna så att dessa hinner avfrostas innan städningen. I badrummet behöver du lossa på fronten för badkaret så att det går att städa under badkaret.
  4. Det är också viktigt att planera en flyttstädning i Uddevalla så att den sker i rätt tid inför att de nya hyresgästerna eller ägarna ska flytta in. Eftersom du har normalt 10 dagars garanti på flyttstädningen bör du utföra städningen 3-5 dagar innan du överlämnar nycklarna.
  5. Du kan beställa till tjänster så att städfirman även städar förråd, källare, balkong och en trädgård. Dessa behöver också vara tömda innan städningen. Du kan också avtala med städfirman om du vill få hjälp med att forsla bort avfall som inte ska följa med flytten.

 

Vi kan hjälpa dig med din flyttstädning i Uddevalla

Unda Städ är en städfirma i Uddevalla som utför alla typer av tjänster inom städning som storstädning, hemstädning, kontorsstädning och flyttstädning i Uddevalla med omnejd. Våra erfarna medarbetare vet hur arbetet bäst ska utföras och vilka produkter som är mest effektiva för att uppnå ett perfekt resultat. Om du vill få hjälp med flyttstädning i Uddevalla kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan inspektera din bostad.

Kontakta oss på Unda Städ

Är du intresserad av att anlita vår städfirma i Uddevalla eller närliggande områden? Fyll i formuläret nedan, så tar vi fram en smidig och prisvärd städlösning för just dina behov!