Välkommen till Unda Städ

Välkommen till Unda Städ

Unda Städ är din lokala städfirma i Uddevalla som hjälper privatpersoner, företag, BRF: er och byggföretag med ett brett utbud av högkvalitativa, flexibla städtjänster till ett konkurrenskraftigt pris.

Vi vet att städning kan vara tidskrävande och stressande. Därför är vår målsättning att frigöra värdefull tid för dig, så att du kan lägga den på sådant du hellre gör. När du anlitar vår städfirma i Uddevalla får du alltid en noggrant utförd städning av utbildad personal som värnar om att du ska bli 100 % nöjd med städningen.
 

Ett familjeägt företag med hjärtat på rätt plats

Vi är ett företag som bryr oss – både om dig som kund och våra anställda. Vi lägger stor vikt vid personlig kundservice och erbjuder alltid generösa garantier samt innehar dessutom ansvarsförsäkring för att du ska känna dig trygg när du anlitar oss. Vår duktiga personal omfattas givetvis av kollektivavtal och trygga personförsäkringar i det fall olyckan skulle vara framme.
 
Behöver du hjälp med hemstädning, kontorsstädning eller flyttstädning i Uddevalla med omnejd? Varmt välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din städning! 


Tjänster på Städfirma Uddevalla

Kontakta oss på Unda Städ

Är du intresserad av att anlita vår städfirma i Uddevalla eller närliggande områden? Fyll i formuläret nedan, så tar vi fram en smidig och prisvärd städlösning för just dina behov! 

Kontakta oss på Unda Städ

Få offert

Här hittar du oss på webben