Vad händer om en flyttstädning i Uddevalla ej godkänns?

Funderar du på att utföra din flyttstädning i Uddevalla på egen hand? Då kan det vara bra att ha koll på vad som händer om din flyttstädning inte blir godkänd. Det går vi igenom här. Du får även användbara tips på hur du ökar chansen för att få din flyttstädning godkänd!

När du flyttar ut från din bostad är det viktigt att flyttstädningen görs korrekt och grundligt, annars finns risken att den inte blir godkänd. Men vad händer egentligen om din flyttstädning i Uddevalla inte blir godkänd? Och hur försäkrar man sig om att en flyttstädning ska bli godkänd vid en besiktning? Det går vi igenom här.
 

Detta händer om din flyttstädning i Uddevalla inte blir godkänd

Att flyttstädningen utförs korrekt är säljaren ansvar, och om din flyttstädning inte godkänns har du två alternativ:

  1. Att ta kontakt med köparen eller hyresvärden snarast möjligt och be om en lista på vad som missats, och därefter göra ditt bästa för att åtgärda detta själv.
  2. Att bli ersättningsskyldig för en ny flyttstädning. Om en tvist skulle uppstå kan man vända sig till mäklare eller hyresgästföreningen som eventuellt kan hjälpa till att medla.

 

Hur försäkrar man sig om att flyttstädningen kommer att bli godkänd?

Man kan aldrig vara helt säker på att en flyttstädning kan bli godkänd vid en besiktning, men det finns två sätt som ökar chansen avsevärt:
 

  • Följ en checklista och ta dig ordentligt med tid

Att använda sig av en tydlig checklista när man genomför sin flyttstädning ökar sannolikheten för att din flyttstädning ska bli godkänd. Se till att börja i tid så att du har ordentligt med tid på dig – en flyttstädning kräver många timmars noggrant arbete.
 

  • Att anlita en professionell städfirma

När du väljer att anlita en professionell städfirma för din flyttstädning i Uddevalla slipper du känna dig orolig för att din flyttstädning inte ska bli godkänd. Dessutom får du tid och energi över till de roligare delarna av din flytt – som att köpa nya möbler och packa upp dina saker i ditt nya hem! 
 

Använd dig av RUT-avdraget när du tar hjälp med flyttstädning i Uddevalla

Om du anlitar en städfirma för att utföra din flyttstädning i Uddevalla har du rätt att ta del av RUT-avdraget. Att investera i flyttstädning är därför en lyx som inte alls behöver bli dyr, då du får dra av hela 50 % av flyttfirmans arbetskostnader under förutsättningen att de är godkända för F-skatt.
 

Låt oss ta hand om din flyttstädning

På Unda Städ har vi full koll på vad som krävs för att en flyttstädning ska leva upp till de höga krav som ställs när du lämnar över din bostad. För att du ska känna dig trygg med oss erbjuder vi alltid garantier på vårt arbete som innebär att vi kommer tillbaka om du mot förmodan skulle upptäcka någonting du inte när nöjd med.
 

Är du intresserad av att lämna över ansvaret för din flyttstädning till våra rutinerade städare på vår städfirma i Uddevalla? Tveka inte att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om oss och våra tjänster!

Kontakta oss på Unda Städ

Är du intresserad av att anlita vår städfirma i Uddevalla eller närliggande områden? Fyll i formuläret nedan, så tar vi fram en smidig och prisvärd städlösning för just dina behov!