Hemstädning

Hemstädning

Unda Städ är din lokala städfirma i Uddevalla med lång erfarenhet inom städbranschen. Vi erbjuder flexibla städlösningar med rätt till RUT-avdrag anpassade efter dina önskemål och behov. Vi har en utbildad personalstyrka som behandlar varje städuppdrag med största engagemang. När du anlitar vår städfirma i Uddevalla kan du räkna med att få ett hemstädning utförd av noggrann personal som värnar om att du ska bli 100 % nöjd.
 

En familjeägd städfirma med hjärtat på rätt plats

Unda Städ är ett familjeägt företag med visionen att göra din vardag enklare genom att frigöra värdefull tid som du kan ägna åt sådant du hellre spenderar tid på. För att du ska känna dig trygg när du anlitar vår städfirma i Uddevalla har vi en sakförsäkring om – mot förmodan – någonting skulle gå sönder under städningen. Vi erbjuder dessutom alltid en nöjd kund-garanti. För oss är det även en självklarhet att alla våra duktiga medarbetare har en lön via kollektivavtal samt personförsäkring i det fall olyckan skulle vara framme.


Är du intresserad av att anlita vår städfirma i Uddevalla med omnejd? Tveka inte att kontakta oss redan idag för att höra mer om våra tjänster


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss på Unda Städ

Är du intresserad av att anlita vår städfirma i Uddevalla eller närliggande områden? Fyll i formuläret nedan, så tar vi fram en smidig och prisvärd städlösning för just dina behov!