Flyttstädning

Flyttstädning

Är du i färd med att flytta? Att anlita en professionell städfirma för din flyttstädning i Uddevalla är en smart investering som gör att du slipper oroa dig för att din flyttstädning inte ska bli godkänd, samtidigt som du kan lägga din energi på ditt nya boende. 

 

Ditt trygga val av städfirma i Uddevalla

Unda Städ är din lokala städfirma i Uddevalla. Vi är ett familjeägt företag med visionen att finnas där för dig när du behöver det som mest. Vår skickliga personal har lång erfarenhet inom städbranschen och har utfört en mängd flyttstädningar i Uddevalla och närliggande områden. När du anlitar oss kan du lita på att din flyttstädning utförs noggrant och effektivt av engagerad personal. För att du ska känna dig trygg med slutresultatet erbjuder vi även en nöjd kund-garanti, som innebär att vi kommer tillbaka och åtgärdar eventuella brister helt kostnadsfritt.
 

Nyttja RUT-avdraget

När du som privatperson anlitar vår städfirma för din flyttstädning i Uddevalla kan du nyttja RUT-avdraget. Detta innebär att du får dra av 50 % av kostnaden.


Vill du anlita oss för din flyttstädning i Uddevalla med omnejd? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert!
 


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss på Unda Städ

Är du intresserad av att anlita vår städfirma i Uddevalla eller närliggande områden? Fyll i formuläret nedan, så tar vi fram en smidig och prisvärd städlösning för just dina behov!